Foreword

Please Read First!!!!


FOREWORD ABOUT THIS BLOG


 

Hi, everyone. I’m Heo Min Jae. 🙂

Annyeonghaseyo, yeorobun. Heo Minjae imnida. 😀

Blog ini sepenuhnya tentang Super Junior, Girls’ Generation, dan EXO. News, Their social network account, etc. I will post them. Tapi, saya tidak jamin akan selalu setiap hari mengupdate postingan2 baru seputar mereka. Aku tidak ALWAYS ON. Hahahaa

Sooooo…….

Disini, saya tidak hanya menulis tentang Korean News seputar Super Junior, Girls’ Generation, maupun EXO tapi aku juga akan memposting Fanfiction. Yes, everyone! I’m also a FanFiction Author. Mungkin dari sekarang aku akan coba memakai All fandom ya casts-nya. Hehe 😉 Tapi mungkin yang aku tahu dan aku sukai aja kali ya 😉  Dan akan saya usahakan untuk membuat FF yang akan membuat kalian senang dan rajin mengomentari postingan saya. Hehee… 😀

JADIIIII….. saya mohon kepada readers.. mohon kerjasamanya… ya… DON’T BE SILENT READER!! If you don’t have wordpress acount, you still can comment by using email.. I beg for your help.

gak usah khawatir harus punya akunn WP dulu… klo mau komen ya komen aja… sekedar Hi juga bakal saya hargai kok… Tapi klo komennya Nonsense, gak nyambung, dan diluar batas kesopanan.. akan saya tandai sebagai SPAM dan langsung saya hapus. Mohon dipahami. Okay 😀

 

 Oh oh ohh.. aku juga mau ngabarin kabar gembira!!!!!

Aku sekarang udah jd author tetap di dua blog sekaligus: SAY-Korean Fanfiction & ✿WoonDeerFull✿

 

This blog is all about my Kpop Idol. Super Junior, Girls Generation, and… the new one EXO. Hehe ;-). The News Update, The SNS, Pictures Update, Video, etc. I will post them as possible as I can. But, I’m not gonna be always up to date, perhaps. Because I’m not ALWAYS ON, guyz. Hehe 😉
 
Here I will be not only writting a news update about SJ, GG & EXO or other related, but also a fanfiction. Yes, everyone! I’m also a FanFiction Author. I’m probably beginning to try to write a FanFiction with All Fandom Casts from now on. Hehe 😉 But, only probably I know and I like. And, I’ll try to write a good FanFiction that will make you guyz keep commenting my posts. 😀
 
 
So…. For all my beloved readers. I beg to you all to give me appreciation to every single of my posts. Don’t just read and leave. DON’T BE A SILENT READER PLEASE. If you don’t have wordpress account, you still can comment by using email.. I beg for your help.

 

Ah ya, My Social Links is right beside the main menu above. So, if you probably want to get closer with me, or wanna ask something, don’t be doubtful to contact me. Okay?

 

THAT’S THE FOREWORD ABOUT THIS BLOG. THANK YOU.

 

Best Regards,

허민재

HEO MIN JAE

Advertisements